Et grafisk plakat-eksperimentarium med fokus på tekstur, taktilitet og skæve detaljer

Dybsort er et eksperimentelt plakatmageri. Vores eksperimenter ligger i spændingsfeltet mellem typografi, bogtryk, broderi og grafisk plakatdesign.

Det hele foregår på papir.  Vores produkter er enten håndtrykte sat med trætyper, bly og klichéer eller klassisk plakatkunst udstyret med broderede detaljer. Hver plakat har således fået kærlig særbehandling, så ikke to stykker vægkunst er helt identiske.

Papiret er valgt med omhu. De bogtrykte plakater er altid papir speciallavet til formålet. Størstedelen på 100% bomuldpapir fra en traditionel papirfabrik i Somerset, England.


Bag Dybsort står Anne, Karina og Kim
Anne er iværksætterdjævlen, der får idéer til at ske. Hun har blandt andet tidligere startet firmaet grünBag, der skaber bæredygtige designtasker.

Karina er designeren, der sværger til velkomponeret typografi, klare farver, kraftig papirkvalitet og lækker tråd. Sideløbende svinger hun den digitale pensel i sin egen grafiske biks, Quick fox & lazy dog, og hos Bestseller-virksomheden Object.

Kim er firmaets hardcore online-dude, der samtidig har designet foran skærmen, siden DOS var det vilde nye. Ved siden af er han partner og digital designer i bureauet Beneath.

Anne, Karina og Kim

Sammen nørder vi igennem på fagets vegne. Hvis du er lige så fascineret af kombinationen af gamle, hæderkronede håndværk og nye digitale ditto.

Skriv endelig.

Vi kan fanges på 2628 8270, ello@dybsort.dk eller vores facebook-side